Woning verhuren

 

Expats zijn betrouwbare huurders die woningen zoeken in het duurdere segment. Zij zijn meestal hoogopgeleid en genieten een hoog inkomen. Het zijn werknemers die tijdelijk in Nederland werken en zijn uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Expats zoeken vaak woningen die tijdelijk te huur zijn, meestal voor een paar maanden of jaren. Hierdoor komt de woning vrij na een korte tijd voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop. Vaak kunt u uw meubels gewoon laten staan omdat expats het fijn vinden een gemeubileerde woning de huren. Expats woningverhuur kan u in contact brengen met een partner om de woning voor u te meubileren.

Expatswoningverhuur.nl heeft connecties met veel bedrijven die expats inhuren waardoor wij snel een expat voor uw woning kunnen vinden. Wij screenen alle huurders op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Wij nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen en stellen voor u een degelijk huurcontract op en doen een inspectie voor en na de huurperiode. Ook kunnen wij u gedurende de huurperiode ondersteunen. Expats woningverhuur biedt ook financieel en technisch beheer aan. U hoeft dus geen rekening te houden met het innen van de huur of het oplossen van kleine technische problemen.

Expats woningverhuur heeft aangesloten kantoren door heel Nederland. U wordt altijd geholpen door een professionele makelaar die kennis heeft van de plaatselijke markt. Uw woning wordt dus altijd op de best manier mogelijk aangeboden.

Aanvraag woning

Meer informatie over verhuren aan expats of uw woning vrijblijvend aanbieden? Vul onderstaand formulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.


Betreffende woning

Welke woning wilt u verhuren en/of wilt u vrijblijvend aanbieden