Informatie

Wat doet Expatswoningverhuur.nl voor u? Doordat wij een landelijke dekking hebben kunnen wij u in het hele land van dienst zijn. U wordt altijd geholpen door een professionele makelaar met kennis van de plaatselijke markt. Zo wordt uw woning altijd op de goede manier aangeboden en vindt u snel een geschikte huurder. Wij hebben connecties met een ruim aantal bedrijven dat gebruik maakt van expats, zoals Shell, Universiteit van Amsterdam en Universiteit van Groningen.

De potentiƫle huurder die wij vinden voor uw woning wordt uitgebreid gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo willen wij u een betrouwbare huurder bieden. Expats woningverhuur ondersteund u bij verschillende zaken rond de verhuur van uw woning. Denk hierbij aan het opstellen van een waterdicht huurcontract en het inspecteren van de woning voor en na de huurperiode. Zo komt u niet achteraf voor verassingen te staan.

Nadat de woning is verhuurd kunnen wij ook voor het beheer van uw huurwoning zorgen. U hoeft onder andere niet zelf de huur te innen en kleine technische problemen op te lossen. Wij bieden technisch en financieel verhuur. Vraag vrijblijvend om informatie over beheer aan een medewerker.

Bent u geĆÆnteresseerd in verhuren aan expats of wilt u direct uw woning aanbieden? Vul het formulier in en er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.