Huis verhuren

Uw huis verhuren aan betrouwbare huurders doet u via Expatswoningverhuur.nl. Expats zijn tijdelijke buitenlandse werknemers die naar Nederland worden gehaald door een Nederlands bedrijf of worden uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn IT-ers uit India om IT-systemen te onderhouden of op te zetten. Expats genieten vaak een hoog inkomen en hoge opleiding. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders die een woning zoeken in het wat duurdere segment. Ze zoeken tijdelijke huurwoningen in verband met de tijdelijke aard van hun werk in Nederland. Hierdoor komt uw woning na de verhuur vrij voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode.

Expats woning verhuur zorgt voor een gescreende huurder. Dit betekent dat wij kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit controleren. Ook zorgen wij voor een inspectie van de woning voor en na de huurperiode en zorgen wij voor een degelijk huurcontract. Doordat wij aangesloten kantoren hebben door heel Nederland wordt u altijd geholpen door een ervaren makelaar op het gebied van expats die de lokale markt goed kent. Hierdoor weet de makelaar precies hoe uw woning moet worden aangeboden. Ook hebben wij connecties met bedrijven die expats inzetten, zoals Shell en NAM. Zodoende kunnen wij snel voor een geschikte expat zorgen.

Wilt u uw huis verhuren via Expats woning verhuur of meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.