Huis verhuren regels

Huis verhuren regels vindt u hier! Bij het verhuren van een huis komen veel zaken kijken, zoals het vinden van een goede huurder en het opstellen van een betrouwbaar huurcontract. Ook veranderen er een aantal zaken op belastingtechnisch gebied. Klik voor informatie over huis verhuren belasting hier. Als u verhuurt via de Leegstandswet dient u er rekening mee te houden dat u een vergunning aan dient te vragen bij de gemeente en toestemming moet hebben van uw bank.

Expats zijn betrouwbare huurders met een stabiel inkomen. Zij werken tijdelijk in Nederland en zijn uitgezonden door een bedrijf in hun thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Door de tijdelijke aard van hun verblijf in Nederland zoeken zij huurwoningen die tijdelijk te huur zijn. Hierdoor komt uw woning weer vrij na de verhuur voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode. Expats zoeken vaak huurwoningen in het wat hogere segment. Vaak kunt u uw meubels laten staan. Wij kunnen u in contact brengen met een partner die de woning voor u meubileert.

Expats woning verhuur heeft aangesloten kantoren in heel Nederland. U wordt altijd geholpen door een professionele partner met kennis van de plaatselijke markt. Wij leveren u een gescreende huurder (antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid), stellen een degelijk huurcontract op en inspecteren de woning voor en na de verhuurperiode.

Meer informatie over huis verhuren regels of uw woning aanbieden? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.