Huis verhuren belasting

Voor informatie over huis verhuren belasting bent u hier aan het goede adres! Als u een gehele woning verhuurt voor onbepaalde tijd dan geldt deze woning als ‘overig onroerend goed’. U dient de WOZ-waarde van uw woning aan te geven bij de belasting. Als de huurder huurbescherming geniet moet u een percentage van de WOZ-waarde aftrekken. Dit percentage hangt af van de jaarhuur. Verhuurt u een gehele woning tijdelijk? Bijvoorbeeld voor een paar maanden tijdens uw vakantie? Dan blijft de woning ondanks de verhuur uw eigen woning. U geeft de gebruikelijke zaken (zoals eigenwoningforfait) op bij de belasting en geeft 70% van de ontvangen huur aan als ‘inkomsten uit tijdelijke verhuur’. Wilt u meer informatie over huis verhuren belasting? Kijk op www.verhurenbelasting.nl.

Via Expatswoningverhuur.nl vindt u een degelijke huurder die graag in het wat duurdere segment woont. Doordat expats tijdelijke huurwoningen zoeken komt de woning na de huurperiode vrij voor eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode. Doordat wij een landelijk netwerk van aangesloten kantoren hebben kunnen wij u overal een professionele makelaar met kennis van de lokale markt bieden. Wij zorgen onder andere voor een gescreende huurder en stellen een waterdicht huurcontract op. Zo komt u niet achteraf voor verassingen te staan.

Meer informatie over huis verhuren belasting of direct uw woning aanbieden? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op als u het formulier heeft ingevuld.