Huis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats via Expatswoningverhuur.nl! Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren aan expats en hebben goede connecties in de bedrijvenwereld waardoor wij u snel aan een expat kunnen helpen. Expats zijn buitenlandse werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of worden uitgezonden door een bedrijf in het thuisland. Zij genieten vaak een hoog inkomen een zijn hoogopgeleid. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders die een woning zoeken in het duurdere segment. Doordat de contracten van expats vaak van tijdelijke aard zijn zoeken zij woningen die tijdelijk te huur zijn. Dit houdt in dat uw woning naar de verhuurperiode weer vrij komt voor eigen gebruik, een nieuwe verhuurperiode of verkoop. U kunt uw meubels vaak laten staan voor de expats. Expats woning verhuur kan u in contact brengen met een partner om de woning voor u te meubileren.

Expats woning verhuur heeft overal in Nederland aangesloten kantoren. Dit betekent dat u altijd wordt geholpen door een professionele makelaar die precies weet hoe uw woning moet worden aangeboden aan de lokale markt. Wij bieden u een huurder gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Wij stellen een huurcontract voor u op welke waterdicht is en doen een inspectie voor en na de verhuurperiode.

Geïnteresseerd in uw huis verhuren aan expats? Vul het formulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.